Sunday 11 October 2009

Sustinere verde

Acest blog isi declara sustinerea pentru Remus Cernea, candidat din partea Partidului Verde la alegerile prezidentiale, in campania sa de strangere a semnaturilor necesare pentru intrarea in cursa. Remus Cernea este dupa cunostiintele mele singurul dintre candidati care face din consolidarea drepturilor omului o tema principala a platformei sale. Participarea sa la dezbaterile electorale ar aduce un plus important de calitate, precum si o gura de aer proaspat pe o scena imbacsita si profund compromisa. Pe langa apararea si promovarea drepturilor omului, Remus Cernea include si alte obiective cu care acest blog simpatizeaza pe lista sa de zece angajamente pentru campanie, dupa cum urmeaza:

- Abordarea cu echilibru şi raţionalitate a unor teme delicate pentru societatea românească (se face referire in acest context la teme sensibile la romani precum droguri, prostitutie, homosexuali);
- Separarea dintre stat şi biserică – o condiţie absolut necesară a democratizării României;
- o relatie priviliegiata intre Presedinte si societatea civila.

In plus modul in care Remus Cernea intelege sa isi desfasoare campania de la firul ierbii, mobilizand membrii comunitatii, perseverenta sa sunt laudabile si inovatoare. Succes!

Mai multe detalii se gasesc AICI.

No comments:

Post a Comment